editorial

Hvis du gerne vil have en flot have, så skal du sørge for at pleje den ordentligt. En have kræver konstant pleje, for ellers kan der vokse ukrudt og græsset kan gro helt vildt. Hvis du ikke er i stand til at ordne din have selv, så kan du heldigvis finde hjælpen til at få en have, der altid ser smuk ud! Læs med her, og hør mere om dine muligheder, når det kommer til haveservice.

image

 

1. Få den have, du altid har drømt om

Hvis du altid har drømt om en flot have, der står pænt hele året rundt, så kan du med haveservice realisere den drøm. Hvis du af flere omstændigheder ikke selv kan klare havearbejdet, så kan du lade professionelle om opgaven. Her kan du få hjælp til klipning af hækken, lugning af bede og sågar rengøring af dine fliser ude i haven. Det kan være en stor hjælp og det vil give flotte resultater i sidste ende. 

 

2. Du bestemmer selv hvornår

Du kan selv regulere, hvor ofte du ønsker at få din have ordnet. Det kan være, du kan indgå en ordning med havearbejderne, om at de skal komme hver 14. dag eller hvornår det passer med, at græsset skal slås. Det letter en del på ens andre opgaver i hjemmet, når man lader andre om det grove arbejde. Det sparer dig tid, og du vil kunne få tid til de andre opgaver, der er rundt omkring i dit hjem.

 

3. Hvem skal du kontakte?

Der er mange virksomheder, der tilbyder forskellige former for haveservice. Hvis du blot har brug for at få ryddet op i din have og ønsker hjælp til småopgaver som f.eks. lugning, er der lokale muligheder, herunder gartnere eller mindre virksomheder, der tilbyder haveservice. Ellers kan du finde havearbejde i Svendborg ved at besøge Google, og se hvilke muligheder, du har i dit område.