Ejer du én eller flere biler, er det en god idé at have kontakt til et autoværksted i nærheden af din bopæl. Så ved du nemlig altid, hvor du skal henvende dig, hvis den er gal med den firhjulede. Er du bosat i den nordlige del af Danmark, kan du med fordel vælge Gærum Auto som dit autoværksted i Frederikshavn.

Hvem er Gærum Auto?

Gærum Auto – oprindeligt Gærum Auto- og Traktorværksted – har rødder helt tilbage i 1957 af Henning Jacobsen, som gennem et lille værksted og en Esso tankstation lagde frøene til det der i dag er Gærum Auto. Den dag i dag ejes og drives Gærum Auto af værkstedets tidligere lærling Torkild Tougaard, og er blandt de mest populære brugtvogns forhandlere og autoværksteder i området.

Hvordan kan Gærum Auto hjælpe mig?

Gærum Auto kan hjælpe dig med alle tænkelige ydelser som relaterer sig til servicering, klargøring og reparation af bil. På værkstedet hos Gærum Auto kan du blandt andet få foretaget montering af autofilm og autoglas, samt få udført 4 gas måling, autoopretning og fejlkodelæsning.

Gærum Auto forestår også gerne serviceeftersyn samt diverse større og mindre reparationer og udskiftning af dele, og du kan altid få tilbudt en værkstedsbil eller en lånebil mens din egen bil er på værksted. Der ud over kan du hos Gærum Auto få skiftet dine sommerdæk ud med vinterdæk og vice versa. I den forbindelse kan du vælge at lade Gærum Auto opbevare dækkene for dig på det til værkstedet hørende dæk hotel.

På den måde slipper du for selv at have dækkene liggende og fylde i garagen, i kælderen eller på loftet. Hos Gærum Auto finder du alt hvad du skal bruge for selv at rengøre din bil, for eksempel støvsuger og sæbevand, på en overdækket klargørings plads. Og du kan selvfølgelig altid sidde i værkstedets ventestue og lune dig med en kop kaffe mens din bil får en ordentlig overhaling.

Du kan læse mere om Gærum Auto på tougaardauto.dk.