Det er oftest først når skaden er sket, at man husker at ringe til sin lokale kloakmester for at få hjælp. Det kan være i tilfælde af at din kloak er tilstoppet i badet eller i håndvasken. Det kan også være aktuelt med en kloakmester, hvis du har svært ved at få vandet til at løbe ud eller hvis toilettet er tilstoppet. 

En kloakmester kan også være aktuel, hvis du oplever at dine vandrør er utætte, eller hvis der opstår en revne, der kan medføre en vandskade. Dermed kræver det at man får gennemgået sit kloaksystem, får udskiftet eller repareret den skade der måtte være samt får kontrolleret om der er rotter eller andet der er skyld i skaden. Det er for mange en større og dyr proces, hvorfor det er en fordel at tage disse skader på forhånd. Det kan du gøre ved at få gennemgået din kloak løbende. Det kan f.eks. være en gang om året. Her kan du få renset og skyllet dit kloaksystem samt få gennemgået alle rørene med TV-inspektion. Dermed kan kloakmesteren se om der er spor af rotter eller andre gener, der kan være til fare for dit kloaksystem. Hvis der er ved at opstå skader eller revner i kloaksystem, kan kloakmesteren hurtigt og nemt gribe ind, forinden skader sker. Dermed bliver det billigere og nemmere for dig i fremtiden. 

Hvilken kloakmester skal du vælge? 

Da der er flere kloakmestre at vælge imellem, kan vi anbefale med at søge lokalt i det område eller by, som du bor i. Det kan være en jungle, da der er flere om buddet og det kan være svært at skelne hvad forskellen fra den ene og den anden kloakmester er. Vi har derfor undersøgt markedet for kloakservice i Nordsjælland, hvor vi varmt kan anbefale MP entreprise. Her får du god service til en fair pris.