editorial

Det vil simpelthen bare være lettest for dig, at du finder din Mazda 3 på Fyn, for du har ikke rigtig mulighed eller chance for at tage så mange andre steder hen i landet.

Du har sørget for, at der lige var råd til at få fat i sådan en Mazda 3, og det handler om, at du altid har sværget til at benytte dig af en Mazda, men du har også fundet frem til, at den her Mazda-type er den, som der vil egne sig til at indgå i din families daglige liv.

Men at tage på den anden side af Storebælt eller Lillebælt er ikke en mulighed, og det har også noget at gøre med, at du har en travl hverdag og weekend for tiden, så når muligheden endelig byder sig, så skal du ikke rejse så langt for at hente den hjem, nu du selv bor på Fyn.

Mazda 3 Fyn

Du har heldet med dig ved at finde en Mazda 3 på Fyn!

Du er med på, at det kan begrænse dine chancer en hel del, at du kun leder på Fyn, og det så er en ret så speciel bil, som du leder efter.

Men det er ikke akut, at du skal bruge denne bil, så du har god tid til at vente og have is i maven.

Du lægger derfor en købsannonce op efter en Mazda 3 med det krav, at den skal være på Fyn, om forhandleren så eventuelt vil komme til Fyn med den, hvis den ikke allerede befinder sig på øen.

På de forskellige sociale medier laver du også en efterlysning og fortæller din omgangskreds, hvad du leder efter.

Og en dag er den der, for der er en, der fortæller dig: Find Mazda 3 hos N. Kjær Bilcentret.

Og den var god nok, for bilen var her, og nu er den din!