editorial

Står du for at skulle sige farvel til et elsket menneske – og har du vanskeligt ved at overskue alle de praktiske opgaver som følger i kølvandet på dødsfaldet+ så bør du få fat på en dygtig og erfaren lokal bedemand.

Hvor kan jeg finde en dygtig bedemand i Rødovre?

Hvis begravelsen skal finde sted fra en kirke eller et kapel i Rødovre eller omegn kan du altid tage kontakt til begravelsesforretningen Heaven.

Hos Heaven begravelsesforretning finder du de mest professionelle og kompetente bedemænd i København og resten af hovedstadsområdet. Du kan trygt overlade ansvaret for forberedelse og afvikling af begravelse eller bisættelse i hænderne på de dygtige Heaven bedemænd, som står klar til at hjælpe dig med alt det praktiske.

Når du lader Heaven begravelsesforretning forestå begravelse eller bisættelse slipper du selv for at skulle stå med de mange administrative og praktiske opgaver. Og så får du både tid og overskud til at kunne tage afsked med din kære afdøde på en smuk og værdig måde.

image

Hvad hjælper Heaven begravelsesforretning med?

Heaven begravelsesforretning kan være behjælpelig med at løse samtlige opgaver som knytter sig til dødsfald og bisættelse.

Du kan for eksempel få hjælp til selve bisættelses arrangementet, uanset om denne skal foregå ved kremering og urnenedsættelse eller spredning af aske, eller om den afdødes sidste ønske var en klassisk jordfæstelse. Heaven begravelsesforretning er med dig hele vejen og sørger for at hele arrangementet forløber som det skal, uanset om der skal afholdes en decideret ceremoni eller ej.

Der ud over kan Heaven begravelsesforretning give en hånd med at arrangere eventuelt efterfølgende gravøl, frokost eller reception. Og Heaven begravelsesforretning hjælper gerne med at udfærdige en dødsannonce og få denne indrykket i aviser eller dagblade.

Du kan læse mere om Heaven begravelsesforretning, og tage en snak med bedemanden via hjemmesiden Heaven.nu.