editorial

Står dit badeværelse over for en renovering, og overvejer du i den anledning at skrotte det gamle badekar? Måske er badekarret efterhånden så skrammet, ridset og misfarvet, at du ikke i mange år har haft lyst til at bruge det. Et badekar som er præget af grimme, ru plamager fra aflejret kalk og okker er heller ikke just befordrende for en lækker spa oplevelse.

Samtidig udgør disse pletter faktisk en helbredsmæssig risiko, idet de udgør den perfekte grobund for bakterier og svamp. Dette er ikke særlig lækkert at tænke på, og du kan samtidig risikere at pådrage dig en infektion hvis du alligevel vælger at nedsænke dit legeme i det lune vand. Men i stedet for at smide badekarret ud, bør du overveje om ikke du kan få det flot og skinnende igen med en ny emalje.

Hvorfor skal jeg sætte mit badekar i stand?

Selv om du ikke selv er den store ynder af varme karbade i stearinlysenes skær, er der mange andre som er. Huse og lejligheder med badekar er i høj kurs på det danske boligmarked.

Især de yngre bolig købere er i stigende grad blevet opmærksomme på de mange fordele ved at have eget badekar. Småbørns familier kan have glæde af at bruge badekarret i forbindelse med badning af familiens yngste, som vil sætte langt større pris på bade ritualet hvis dette foregå i et rummeligt badekar frem for i en balje i en bruseniche. Og så er der dem, som bare gerne vil forkæle sig selv med et lille hjemmespa arrangement i ny og næ.

Få ny emalje i badekarret

Derfor kan du med fordel tilkalde en professionel badekarsmaler, som kan hjælpe dig med at genskabe den skinnende og hårde emalje. Du kan få mere information om hvem der kan hjælpe dig med at reparere emalje badekar på badekarsmaler.dk