editorial

Et smukt smil, som fremviser et regelmæssigt tandsæt, er en evigt charmerende feature. Hvis du ikke føler at dit smil møder idealet kan du med fordel overveje at få rettet tænderne.

Hvornår er det en god idé at få rettet tænder?

Hvis du har en fornemmelse af at dine tænder har flyttet sig inden for de seneste år er det smart at holde et vågent øje med dem. Tænder kan nemlig flytte sig hele livet igennem – og derfor er tandretning ikke kun for børn og teenagere.

Måske forbinder du mestendels tandregulering med de klodsede ”togskinner” som var øgenavet for de fast monterede bøjler som prydede mangt et skolesøgende barns mund i din ungdom. Men der er sket meget med tandretning siden da. Og nu er det faktisk muligt at få rettet sine tænder ved hjælp af stort set usynlige tandskinner, også kendt under navnet Invisalign.

Hvad er Invisalign?

Invisalign er gennemsigtige tandskinner i let plast som støbes til at passe præcis til din mund og til dine tænder. Med Invisalign kan du få rettet dine tænder uden at dine venner eller kolleger lægger mærke til at du har bøjle på. Du vil kunne fjerne de smarte tandskinner når du skal spise eller børste tænder. På den måde undgår du at der sætter sig madrester fast i bøjlen. Og du vil kunne komme ordentligt i bund med din tandbørstning.

Hvor kan jeg få tandregulering med Invisalign i København?

Hos You Smile I Smile kan du få en professionel tandregulering ved hjælp af de smarte Invisalign tandskinner. You Smile I Smile er et kooperativ af dygtige tandlæger med speciale inden for retning af tænder med Invisalign.

Du kan læse meget mere om You Smile I Smile og Invisalign, og bestille tid til en uforpligtende konsultation vedrørende tandretning, på hjemmesiden yousmileismile.dk