editorial

Føler du at dit ansigt er trukket lidt sydpå med alderen, og overvejer du derfor at få foretaget et kirurgisk ansigtsløft? Så bør du først opsøge en kosmetisk klinik og forhøre dig om muligheden for at få foretaget et ansigtsløft med filler. Dette kan nemlig gøres ambulant, kræver hverken skalpel, sutur eller bedøvelse, og er langt billigere end plastik kirurgi.

Hvad kan jeg opnå med filler?

Sammen med Botox er filler blandt de mest anvendte former for ambulant skønheds behandling. Dette skyldes at filler har særdeles attraktive egenskaber når det handler om at skabe et yngre og mere friskt udseende, især i ansigtet.

Med filler vil du kunne opnå fylde i de områder af ansigtet som med årene mister volumen – for eksempel i tindingerne, i kindbenene, og i læberne. Du vil kunne skabe en skarpere og mere markeret kæbe linje, og rette op på en skæv eller vigende hage. Og så vil du med filler kunne undgå en næseoperation til udretning af bump eller skævheder.

Filler i læberne – for mere fylde

En meget populær anvendelse for filler er i forbindelse med læbe forskønnelse. Et par smalle læber eller en indadvendt overlæbe vil kunne få flot og ungdommelig fylde ved hjælp af filler.

Filler kan også bruges til at rette op på et par asymmetriske læber, eller på en overlæbe som hænger. Resultatet behøver ikke nødvendigvis være det berygtede andenæb. Hvis filler lægges rigtigt af en dygtig og erfaren læge eller sygeplejerske vil resultatet blive smukt og harmonisk – og uden at omverdenen nødvendigvis kan se at du har fået filler i læben.

Få filler behandlinger hos Inviocare i København

Hvis du er bosiddende i København kan du med fordel lade den velrenommerede skønhedsklinik Inviocare forestå dine filler behandlinger. Du kan kontakte Inviocare for en indledende konsultation via hjemmesiden Inviocare.dk