editorial

Har du brug for hjælp til bisættelse af din afdøde ægtefælle eller ven – eller måske nærtstående familiemedlem? Så kan du, såfremt den afdøde var bosat omkring Struer, med fordel vælge Krabbes Bedemandsforretning som din bedemand.

Hvem er Krabbes Bedemandsforretning?

Krabbes Bedemandsforretning er sammen med Struer og Thyholm Begravelsesforretning et samarbejde mellem dygtige og erfarne bedemænd i Struer, Lemvig og omegn. Leder du efter en kompetent bedemand på Struer kanten er Krabbes Bedemandsforretning således et godt bud.

Krabbes Bedemandsforretning hører til blandt de mere velansete bedemænd i området og er fuldt rustet til at hjælpe dig med at arrangere og afvikle begravelse eller bisættelse. Når du vælger Krabbes Bedemandsforretning som din bedemand i Struer kan du regne med en respektfuld og empatisk behandling i forbindelse med dødsfaldet og de opgaver som er forbundet hermed.

Krabbes Bedemandsforretning kan varetage hele processen fra start til slut. Umiddelbart efter døden er indtruffet vil den dygtige bedemand fra Krabbes Bedemandsforretning kunne hjælpe dig med såvel håndtering af den afdøde – for eksempel påklædning og ilægning i kiste – som med papir arbejdet forbundet hermed. Det drejer blandt andet om indmeldelse af dødsfaldet til den relevante kommune og indhentning af begravelses hjælp fra kommunen eller fra den afdødes egen private sygeforsikring.

Krabbes Bedemandsforretning sørger for at tage kontakt til kirken og kirke kontoret i den afdødes sogn og får sat begravelse eller bisættelse i stand. Uanset om den afdøde ønskede kremering og efterfølgende nedsættelse af urne eller spredning af asken eller om der skal foretages en traditionel jordfæstelse kan Krabbes Bedemandsforretning hjælpe med at træffe de nødvendige foranstaltninger. Og Krabbes Bedemandsforretning hjælper også gerne med at arrangere efterfølgende minde ceremoni, for eksempel i form af frokost, reception eller gravøl, på en lokal kro eller i byens forsamlingshus.

Du kan kontakte Krabbes Bedemandsforretning for hjælp til begravelse i Struer via bedemandens hjemmeside krabbes.dk