editorial

Man kan sige, at der ikke er så meget overlap fra at være snedker til også at være tømrer, men hvis man spørger en repræsentant for de forskellige erhverv, så vil de selvfølgelig sige, at der er mange forskelle, og det er der på sin vis også, når man dykker ned i det og nørder det.

Men mange af materialer og værtøjerne går igen, og derfor er snedkere og tømrere også gode til at arbejde sammen, hvor der mest indgår kærligt drilleri blandt hinanden.

Ser man så på en murer, så er det straks noget andet, hvor selv dem, der ikke har så meget forstand på de forskellige fagfolk, kan se, at der er markante forskelle i, hvad de arbejder med, og hvad de udfører af diverse opgaver.

Det er jo også en af grundene til, at man skal se efter et snedkerfirma den ene gang, og den næste gang skal man have fat i en murer – eller behøves det være sådan?

snedker

Du kan få mange forskellige sager udført hos snedkeren

Det kan så måske overraske især dem, der ikke har så meget forstand på det, men der findes faktisk firmaer, som der arbejder med både snedkerarbejde, murerarbejde, tømrerarbejde og mere til under samme tag.

Det gør det jo straks nemmere, hvis man skal have lavet en opgave, som der kræver opgaver løst af de forskellige instanser, så man kan få det hele samlet samme sted.

Dette medvirker også, at det er det samme firma, der er inde over den samme opgave fra start til slut og dermed har fuld kontrol og styring over, hvad der foregår.

Skulle det så være diverse opgaver, man skal have udført, hvor det ikke skal ske samtidig eller med det samme projekt, så behøver man ikke lede efter andre firmaer, der kan udføre de opgaver for en.