En trampolin til nedgravning er ikke bare en smart måde til at have en mere sikret trampolin, da de, der står løst, hævet over jorden, ofte sender folk på skadestuerne, fordi man vælter ud af dem.

Selvom man sætter net op i siderne, så er det sjældent nok til at hindre, at folk træder forkert, eller men vender tyngepunktet på dem, så man vælter dem på siden – og så går det rigtig galt.

Så skal man være på den sikre side, at skal man vælge dem, man graver ned, så der er minimeret risiko for ulykker, hvilket også kan ske med de mindre trampoliner, der er til at folde sammen.

Men disse tramolintyper giver også familien mange timers underholdning, der er til at gentage med de samme lege eller nye påfund, så længe man ikke gør noget, der går ud over reglementet eller sætter folks sikkerhed på spil.

Man kan tro, at det er besværligt at skulle have en tramplin ude hele året, når man ikke lige kan tage den ind i dårlig vejr, eller når sæsonen er ved at være slut, men for det første er det slet ikke så besværligt at oprette sådan en trampolin, og en trampolin til nedgravning går sjældent af mode.

Derfor kan man fornøje og hygge sig med familien i mange timer fremover, hvor nye gæster og sjældne visit fra familiemedlemmer kan blive samlet omkring trampolinen.

Sådan en simpel ting som at hoppe og komme længere op uden besvær og skulle lægge kræfter i, er noget, som langt de fleste kan finde ud af, og så udsender det nogle endofiner i kroppen, som sender glæde rundt i en.

Derfor er det også en god adspredelse, man hurtigt kan give sig til, hvis man har befundet sig lidt for længe indendørs og gerne lige vil lidt ud, uden man behøver at tage så langt væk.