editorial

Der er det skønne med køjesenge, at de er geniale til mere end ét formål, hvis du har børn. Har du mere end et barn, er de perfekte til at skabe et lille rum til hvert barn, samtidig med at de kan sove sammen. Har du et barn, så kan det ekstra rum bruges til leg og overnattende gæster.

Man skal aldrig undervurdere effekten af en god køjeseng i et familiehjem. Den kan man bruge til meget mere end blot at sove i, og derfor er det et godt tilvalg i et børneværelse, hvis I står overfor at skulle lave om. 

Der er det fine ved en køjeseng, at den kan bruges til flere formål. Det oplagte formål er naturligvis, at den skal bruges til at sove i. Det giver sig selv, at det er guld værd, at dit barn har en tryg og god seng, han eller hun er glad for. Men køjesengen indbyder også til meget leg og samvær.

Plads til at være sammen og hver for sig

Hvis du har børn, der skal dele værelse, så er valget af køjeseng godt. Bor de i værelse med hinanden og har en køjeseng, så vil de på den måde opleve, at de får hver deres lille rum i rummet – de får noget, som er helt deres eget. Her i sengen har de helle, når de putter i den del, der er deres egen. 

Sætter du en lampe op og lidt personlige plakater og andet på væggen, og laver du måske en hylde med favoritbøger og legesager ved sengen hos hvert barn, så vil de især opleve, at her har de deres eget sted. På fællesarealet er der formentlig legesager over det hele og gulvplads til leg, og så kan det være rart for dem at vide, at de også har deres eget. 

Men en køjeseng er ikke kun for søskende, der skal dele rum. Den er også god for børn, der har deres eget værelse. Her bliver der skabt plads til, at gode venner kan overnatte, eller at den ene del kan bruges til leg.

Bliv inspireret til dit indkøb lige her: https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/