editorial

Apple er et af de største brands i verden. Her er de blandt andet førende indenfor salg af elektroniske enheder som mobiltelefoner, tablet, computere samt høretelefoner. Apple er særligt kendt for deres eksklusive design og kvalitetshøje materialer. De har et lukket system som mange af forbrugerne er helt forelsket i.

Har du en iPhone, så er du sikkert også opmærksom på at priserne for en ny kan være væsentlig højere end at få repareret den gamle. Det kan derfor være ideelt at lave en skærm på en iPhone eller udskifte batteriet, hvis det enten er slidt ned eller gået i stykker. Dermed får din iPhone til at virke som næsten ny igen. 

Du kan enten vælge at kontakte en mobilreparatør eller gøre det selv, hvis du skal have skiftet en skærm. Der er som regel en del penge at spare ved at gøre det selv, hvorfor der er flere der vælger denne løsning. 

Sådan skifter du skærmen på en iPhone 11

Hvis du selv ønsker at skifte skærmen på din iPhone 11, skal du først og fremmest finde en lille skruetrækker og andet nødvendigt udstyr frem for at kunne skille telefonen ad. Når du har skillet telefonen ad, skal du placere den nye skærm. Her er det en god ide at købe særligt tape, så skærmen sidder fast, som den skal. Det giver det bedste resultat og følelse i skærmen.

Her kan du købe billige iPhone 11 skærme af høj kvalitet

Er du i markedet for at købe billige iPhone 11 skærme, er det vigtigt at være opmærksom på kvaliteten du køber. Der er store forskelle på kvaliteten alt efter, hvor du køber skærmene fra. Vi har derfor undersøgt markedet for dig. Her kan vi varmt anbefale at købe en iPhone 11 skærm hos phone-parts.dk. De er af høj kvalitet og til lave priser.