editorial

Et Nilan ventilationsanlæg kan både køle og opvarme. Derfor er det en løsning som du finder i mange danske husstande og sommerhuse rundt i hele landet. Med et Nilan ventilationsanlæg, kan du skabe et sundt og godt indeklima i rummet. Her kan du styre temperaturen helt ned i hver enkelte grader, så du får præcis den temperatur, som du bedst kan lide hele året rundt. 

Fordelen ved et ventilationsanlæg er også at det er klimavenligt. Derudover kan du spare penge på din energiforbrug ved at have et ventilationsanlæg. Det kan du fordi du kan justere temperaturen som du vil fra sekund til sekund. Det vil sige, at når du forlader din bolig eller dit sommerhus, kan du vælge at slukke for anlægget helt eller sætte temperaturen ned. Herefter kan du indstille ventilationsanlægget til at opvarme din bolig en time inden du kommer hjem. På denne måde bruger den ikke energi, men du ikke er hjemme eller befinder dig i sommerhuset.

Husk at skifte filter på dit Nilan ventilationsanlæg

Når du har et Nilan ventilationsanlæg er det vigtigt at få skiftet filter. Filteret opsamler det snavs og skidt der er i luften. Men når filteret er brugt og fyldt med støv, vil det begynde at blæse det ud gennem luften. Derfor er det vigtigt, at du løbende husker at få skiftet filteret, så du får et sundt indeklima. Hvis der kommer uren luft ud af dit ventilationsanlæg er det både et dårligt indeklima og usundt at opholde sig i.

Køb billige filtre til et Nilan ventilationsanlæg

Hvis du skal ud og købe et nyt filter til dit Nilan ventilationsanlæg, bør du besøge webshoppen billigfilter.dk. Her finder du et stort udvalg af filtre til forskellige typer af ventilationsanlæg. Der er filtre til stort set de fleste mærker og brands der udvikler ventilationsanlæg.