editorial

Er både du og din søn vilde med fodbold, er det oplagt at overveje at tage ham med på en fodboldtur. Der kan I få set jeres yndlingsfodboldhold spille, samtidig med at I kan få noget tid sammen, kun jer to. I en travl og stresset hverdag, hvor I sikkert begge to har mange ting, I skal nå, kan det ellers være svært at få den kvalitetstid sammen. 

Jeres mange gøremål i hverdagen betyder måske også, at I ikke lige kan se, hvordan I skal få tid til at arrangere en fodboldrejse. Ikke nok med, at I skal bestille fly og hotel, skal I jo også have fat i billetter til en fodboldkamp. 

Heldigvis behøver I faktisk slet ikke at stå for det hele selv i forbindelse med fodboldrejser. Firmaet fodboldpakker.dk arrangerer rejser til en række forskellige steder i Europa, hvor I har mulighed for at se nogle af kontinentets allerstørste hold spille. Det er for eksempel Liverpool, Tottenham og FC Barcelona. 

Hvor mange kampe vil I se? 

I kan selvfølgelig nøje med at se en kamp, når I tager på en fodboldrejse. Det vil give jer rigeligt med tid til at udforske byen også. I kan dog også vælge at se flere kampe. Når I nu alligevel er af sted for at se fodbold, kan I jo lige så godt få set en masse bold. 

Hos fodboldpakker.dk arrangerer de rejser, hvor der både er to og tre kampe med i pakken. Dermed kan I virkelig få set en masse kampe. Rejsen behøver ikke at være længere, selvom I ser flere kampe. For eksempel har de i øjeblikket en pakke, hvor I tager af sted fredag og kommer hjem mandag, men alligevel når at se både Arsenal FC vs. Ashton Villa FC, Crystal Palace FC vs. Newcastle FC og Westham United FC vs. Tottenham Hotspur FC.