editorial

Som privat ejendomsadministrator, hvor du ejer en eller flere boliger, kan det være, at du tænker, at du er nødt til at klare det hele selv. At dine ejendomme ikke er nok til, at der er nogen, der gerne vil beskæftige sig med dem. Derfor er du nødt til selv at stå for at finde nye lejere, opkræve husleje og stå for at være efter lejerne, hvis de ikke betaler. 

Men du behøver slet ikke selv at stå for det hele. Der findes mange firmaer, der kan hjælpe dig med at administrere dine ejendomme. Dermed behøver du ikke selv at gøre noget, og det bliver derfor virkelig en passiv investering for dig. Du kan derfor roligt tage på ferie eller på anden måde fuldstændig koncentrere dig om noget andet uden at skulle bekymre dig om, om der sker noget med dine udlejningsejendomme, mens du er væk. 

Et af de firmaer, som du helt klart bør overveje i forhold til ejendomsadministration, er deas.dk. De har stor erfaring på området og arbejder både med private og med virksomheder. De er derfor vant til både at skulle holde styr på mange og få udlejningsejendomme for den samme kunde. De kan derfor også hjælpe dig. De står for ejendomsadministration i århus og en lang række andre danske byer. De holder derfor ikke kun til i København, som måske kunne være din fordom ud fra et så stort firma. 

Deas.dk er vant til at håndtere en lang række forskellige former for lejere. Det er med til at gøre, at du kan stole på, at de også vil kunne tage hånd om dine. Heldigvis er de fleste lejere jo gode lejere, men har du bare en dårlig lejer, kan det virkelig være med til at dræne dig for energi og gøre, at du bliver træt af at administrere dine ejendomme. Det er derfor, at det er en så god ide at få nogle andre til at gøre det. Læs mere her