editorial

Det er måske ikke det første du tænker over, når du står med en gammel radiator, som du endelig har fået skruet ned, og fjernet fra det rum, hvor du har overvejet det i en lang periode. Men rent faktisk, så er dit skrot penge værd. Men hvilket skrot er penge værd, og hvad er ikke penge værd? Det kan du læse mere om i dette indlæg.

Metal

Hvis du har hjemmet eller garagen fyldt med metal, som du ikke skal bruge til noget, så er det en god idé at få det sorteret og derefter sælge det. Det er nemlig med garanti penge værd, uanset hvilken type metal du har. Grunden til, at vi anbefaler du sorterer det inden du gør brug af det, er fordi noget metal er mere værd end andet, og det vil være synd, hvis det ligger i bunken med alt det andet.

Metal er ikke bare plader af metal, men hvis du har en gammel bil uden plader, så kan du også køre den til skrot og få penge for hele bilen. Det er typisk nemmere end at sælge den i dele.

Læs mere om skrotpriser her: https://www.jernkaellingen.dk/priser

image

Pap

Man skulle måske ikke tro det, men pap er faktisk penge værd. Virksomheder der har meget pap, de bliver rent faktisk betalt for at få afhentet deres pap. Det gør de, fordi det er meget genanvendeligt, og firmaerne der henter det bruger det til at lave nyt og genbrugt pap med, som de efterfølgende kan sælge med en gevinst. Hvis du har meget pap, så bør du derfor kontakte en genbrugsstation, eller et andet sted, og høre om de er villige til at betale for dit pap. Hvis du ikke ringer og spørger, så vil du nemlig ende med blot at aflevere det gratis, og derved give dem penge i lommen i stedet for dig selv.