editorial

Har du hørt om en TV-inspektion før? Hvis det er første gang, du hører om dette begreb, så kan du læse med i dette indlæg. En TV-inspektion er ikke en inspektion af dit TV. Det er derimod en inspektion af dit kloaksystem. Det er her, hvor man kan fange mange problemer.

Det er de færreste husejere, der kan komme ned til deres kloak. Derfor må man bestille tid til en TV-inspektion, hvis man har problemer med sin kloak. Læs mere i dette indlæg om, hvad en TV inspektion kan fange af problemer i din kloak.

 

TV inspektion

 

Hvis du har rotter

Rotter eller andre skadedyr i din kloak kan opdages gennem en tv-inspektion. Dette er et af de mest almindelige problemer, som kloakmestre bliver tilkaldt for at løse. Hvis du har rotter i din kloak, kan de forårsage alle mulige problemer. De kan tilstoppe dine rør og gøre det svært for vandet at løbe igennem. Hvis du har et rotteproblem, skal du handle hurtigt.

Det er skadedyr og derfor sundhedsskadelige for dig og dine omgivelser. Hvis du har en mistanke, så kan du starte med at få lavet en TV-inspektion til at opfange problemet.

 

Hvis du har en blokering

Hvis du har en blokering i din kloak, kan det være svært at opdage. Det skyldes, at blokaden normalt sidder dybt inde i røret og er ude af syne. En tv-inspektion kan hjælpe dig med at opdage en blokering, før den bliver et større problem. Hvis du har en blokering, er det vigtigt handle hurtigt. En tilstopning kan få dine rør til at sprænge og føre til dyre reparationer.

 

Hvis du har en revne i dit rør

En revne i dit rør kan være et andet vanskeligt problem at opdage. Det skyldes, at en revne normalt er lille og svær at se. Men en tv-inspektion kan hjælpe dig med at opdage en revne, før den bliver et større problem. En revne i dit rør kan medføre, at dine rør bliver utætte og føre til dyre reparationer.