editorial

Når du skal vælge loftslampe, er det vigtigt at finde den, der passer bedst til dit rum og din stil. Der er mange forskellige typer af loftslamper på markedet, så det kan være svært at finde ud af, hvilken en der er bedst for dig. I denne artikel giver vi dig et overblik over de forskellige typer af loftslamper, så du kan finde den helt rigtige!

Forskellige typer af loftslamper:

1. Pendellamper: De findes i mange forskellige stilarter: Pendellamper: Disse er lamper, der hænger ned fra loftet. Pendellamper kan være en god mulighed, hvis du ønsker at skabe et fokuspunkt i et rum, eller hvis du har brug for arbejdsbelysning over et spisebord eller en køkkenø.

2. Lysekroner: Disse er en mere formel type loftslamper og bruges ofte i spisestuer eller indgangspartier. Lysekroner findes i mange forskellige stilarter, fra traditionelle til moderne.

Broste

Vælg din stil

Når du ved hvilken type loftslampe du gerne vil have, skal du beslutte dig for din stil. Vil du have et smukt og moderne udtryk som Bloomingville tilbyder, eller er du til neutrale hvide lamper? Der er masser af lamper at vælge imellem, og der er helt sikkert også en, som passer til netop den stil du har, og som også ser pænt ud i dit hjem, og som passer til rummet.

Køb lamper

Nu, hvor du kender de forskellige typer loftsfaner, kan du begynde at indsnævre dine muligheder. Overvej hvor i dit hjem du skal bruge lampen og den type belysning, du har brug for. Hvis du har brug for arbejdsbelysning, kan en pendellampe eller en lysekrone være en god mulighed.

Når du har besluttet dig for, hvilken type belysning, du har brug for, kan du begynde at købe den perfekte loftslampe! – Lamper kan findes både online og i fysiske butikker, så det er bare i gang med at lede!