editorial

Hvi du besøger Datingpilot, kan du blandt andet få et overblik over de priser, som man må betale for at være medlem på en given datinghjemmeside – og man kan da også vælge flere samtidig. Det bestemmer du helt selv.

Og man forstår da også godt, at der findes mange forretningsformer derude, men der er jo tale om handel, og menneskehandel er trods alt ulovligt.

Der kan være store følelser forbundet med at anskaffe sig noget, som man har glædet sig til at få længe, men det er stadig en statisk og materiel ting. Kærlighed er jo blandt de stærkeste følelser i verden, som folk har slået ihjel for.

Hvorfor er det så lige, at nogle mennesker skal tjene penge på, at du kan finde kærligheden eller noget, der er relateret til det?

Det er ikke skruppelløse mennesker, der yder den slags forretning (i de fleste tilfælde), det er faktisk til for, at du kan finde det bedste match!

Kærligheden øges med kontanter

Nej, kan man ikke købe ægte kærlighed med penge, selvom en del kurtisering da indebærer nogle transaktioner, der er mere eller mindre udtalt.

Men for at opretholde sådan en hjemmeside, hvor du kan møde ukendte mennesker og måske ende med at finde den person, som du vil stifte familie med og slå dig ned med resten af livet, så er der nogle omkostninger forbundet hertil.

Du mener måske ikke, at dit månedlige beløb kan modsvare de udgifter, når man tænker over, hvor mange andre medlemmer der er på samme hjemmeside.

Det kan der være noget om, men der er også tale om at opdatere, forbedre og udvide mulighederne og indholdet på sådan en datingside, og det kræver, at man har de bedste folk til at arbejde for en – og god arbejdskraft er ikke gratis!

Så se det ikke som, at du betaler for kærligheden, men at du betaler for at kunne finde frem til den bedste kærlighed!