editorial

Det med at finde en god lejelejlighed både i Kolding og andre steder i landet kan blive noget af en jagt i høj hastighed.

Selvom man er i Jylland, så kan der af den ene eller anden årsag være mange, som der flytter hertil, og så bliver der hurtigt rift om de mange lejligheder, som der er her.

Så man føler måske lidt, at man hurtigt falder bagud, hvis man ikke allerede i god tid begynder at undersøge markedet for, hvad der er af muligheder for at finde en lejelejlighed her i byen.

Man undersøger mange muligheder, og man tjekker dem løbende, for med tiden nærmer den deadline sig jo, hvor man har brug for at flytte, for man vil trods alt ikke pendle for meget, og ellers skal det gerne passe med, når man skal ud af det andet sted, hvor man bor nu, så man ikke skal betale dobbelthusleje.

lejlighed til leje kolding

Med tiden er der en lejelejlighed i Kolding til dig også

En følelse af desperation kan sætte ind, og man bliver ængstelig for, at man overhovedet ender med at finde en, så man slækker på ens krav til lejligheden efter størrelse, beliggenhed og pris.

Det kan være smart at gøre i et vist omfang, men man skal heller ikke gå så langt ned i ens krav, at man ender med at sige ja til noget, som man i det lange løb faktisk ikke siger en noget, og man aldrig føler sig hjemme i, så man stort set aldrig er hjemme.

I starten er man jo glad, men med tiden føler man måske, at hvis man lige havde haft lidt mere is i maven, så havde man fundet noget, der var mere en.

Man ender trods alt ikke med at skulle bo på gaden, så måske man lige skulle trække den lidt længere for at se, om der kommer noget bedre frem.