editorial

Det er ikke lige til at se, men fliserne på terrassen og i haven kan godt have brug for en kærlig hånd inden sommeren. Det kan du give dem ved at hyre en professionel til fliserens.

Men hvad er fliserens?

Fliserens er en proces, hvor man renser fliserne for snavs og alger. Dette gøres for at undgå, at algerne breder sig og ødelægger fliserne.

Hvorfor skal jeg hyre hjælp til rengøring af fliser?

Svaret er enkelt, fordi det kan være meget svært at gøre det selv. Ikke alene skal du fjerne snavs og alger, men du skal også sørge for, at fliserne er tørre, før du går i gang med processen.

Hvordan virker fliserens?

Fliserensere bruger en række forskellige metoder til at rense fliser. De kan bruge en børste eller en højtryksrenser til at fjerne snavs og alger fra flisernes overflade. De kan også bruge kemikalier til at dræbe algerne og forhindre dem i at sprede sig.

fliserens

Kan alle fliser tåle algebehandling med fliserenser?

Nej, det er ikke alle fliser, der kan tåle denne type behandling. Nogle typer fliser, som f.eks keramiske fliser er mere tilbøjelige til at blive beskadiget af de kemikalier, der anvendes i fliserens. Hvis du har keramiske fliser, bør du kontakte en professionel, før du bruger et fliserensemiddel på dem.

Hvorfor er fliserens vigtigt?

Fliserensning er vigtig, fordi den fjerner snavs og alger, som kan ødelægge dine fliser. At hyre en professionel til fliserensning er den bedste måde at sikre, at dine fliser bliver ordentligt rengjort og beskyttet. Fliserensere bruger en række forskellige metoder til at rengøre fliser, herunder børster, højtryksrensere og kemikalier.

Samtidig kan du – ved at hyre professionelle til regelmæssig fliserensning – undgå dyre reparationer i fremtiden.

Så kort og godt er der ingen grund til ikke at blive sommerklar med en fliserens – for eksempel fliserens i Skagen.