editorial

I den periode af eens liv, hvor man som yngre børnefamilie bruger flere og flere af døgnets timer på arbejde og transport samt hentning og aflevering af familiens små, bør man påskønne den tid, man trods alt har med familien. Dette drejer sig om et temmelig begrænset antal timer mellem arbejde og sengetid, som udgør det eneste vindue for kvalitets samvær, lektiehjælp, fritidsaktiviteter samt madlavning og indtagelse af dagens måske eneste fælles måltid.

Derfor bliver der sjældent tid til at gå i dybden med rengøring af hjemmet. Det bliver måske allerhøjst til en lettere oprydning og en overfladisk støvsugning. Og dette er faktisk synd. Et rent hjem er særdeles befordrende for trivsel i familien. Samtidig udgør snavs og støv en sundhedsmæssig risiko, især for de helt små, som kravler meget rundt på gulvet, og derfor er i umiddelbar kontakt med de bakterier og andre mikro organismer, som måtte befinde sig der.

Professionel rengøring af privat bolig – en mulig løsning

Du kender sikkert også fornemmelsen af at træde ind i dit hjem efter en lang arbejdsdag – og så lugter der dårligt, alting flyder, og støvet ligger i et tykt lag på alle vandrette overflader. Hvis du foretrækker at åbne døren til støvsugede og vaskede gulve, skinnende borde og et top hygiejnisk badeværelse, er privat rengøring helt sikkert noget for dig.

Med rengøring fra DVDMV (Det Var Det, Min Ven) kan du få denne oplevelse lige så ofte du ønsker. Du bestemmer selv, hvor mange gange i løbet af en uge eller en måned, de dygtige rengørings assistenter skal komme forbi og shine dit hus eller din lejlighed op. Og hvis du er tøvende over for denne ekstra udgift, skal du huske, at hjælp til rengøring i private hjem kan trækkes fra i Skat!

Læs mere, og book billig rengøring, på dvdmv.dk