editorial

Medarbejdere til dit byggeprojekt i Odense

Der er altid masser af igangværende byggeprojekter i en by som Odense, og hertil behøves naturligvis mange forskellige typer af arbejdskraft – faglært som ufaglært. Er du selv ansvarlig på et byggeprojekt, så har du helt sikkert erfaret, at rekrutteringen af den rette arbejdskraft kan være besværlig, mens det praktiske og administrative hober sig op og tager meget tid og mange kræfter. Alt dette findes der heldigvis råd for!

DK Vikarservice tager sig af alt det praktiske 

DK Vikarservice er dit vikarbureau i Odense. De kan skaffe lokal arbejdskraft til netop dit byggeprojekt og dine særlige behov. Deres vikarer varetager mange forskellige opgaver, og de kan således skaffe både malere, murere, tømrere, smede, svejsere, VVS’ere, elektrikere samt ufaglærte vikarer til de opgaver, du måtte have behov for at få udført. DK Vikarservice varetager alt det praktiske og administrative så som lønninger, feriepenge og pension, og deres aftaleperioder kører pr. løbende uger, hvorfor du altså ikke bliver fastlåst i urimeligt lange bindingsperioder. Dog tilbydes du ansættelse af de samme vikarer over en længe periode, såfremt dette ønskes og giver mening for dit projekt.

Det helt rette match til din opgave 

DK Vikarservice vægter højt, at du matches med den helt rette arbejdskraft til netop dit byggeprojekt. Som bekendt kræves meget forskelligartede kompetencer i løbet af en bygningsperiode, og DK Vikarservice kan forsyne dig med personale inden for alle områder af produktion og byggeri. Dialogen med dig er vigtig, således at I sammen finder frem til netop den arbejdskraft, du behøver. Så står du og mangler arbejdsmænd, nedrivningspersonale, uddannede håndværkere, produktions- eller lagermedarbejdere m.m., så tøv endelig ikke med at tage kontakt til dit vikarbureau i Odense. Deres veloplagte kundeservice står parat til at hjælpe dig med en både hurtig og fleksibel løsning til netop dine behov.