advertorial

Går du med planer om at få bygget en ny terrasse bør du samtidig overveje nye terrassedøre. Især hvis du ikke allerede har en direkte adgang til terrassen. Du vil få langt mere glæde af din terrasse, hvis du har direkte adgang fra din bolig til din terrasse og du vil også få mere lys ind i din bolig. 

Om vinteren hvor man ofte ikke har den store glæde af vil terrassedøre bringe haven tættere på og du kan få mere glæde af den. Du kan læse mere om terrassedøre her https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore

terrassedøre

Enkelt eller dobbelt terrassedøre

Der findes et stort udbud af forskellige terrassedøre. Du kan vælge at få en terrassedør, der består af en enkelt dør, eller du kan vælge at få en dobbelt terrassedør. Du kan vælge at dørene har et stort glas og du kan også vælge at der kun skal være glas i noget af døren. Alt efter smag og behag. 

Der er også den mulighed at dine terrassedøre kan deles på midten, som en god gammel stalddør. Hvilken type du skal vælge vil afhænge af din smag og om hvilket hus du har. 

Materialevalg

Når du skal vælge hvilken materiale dine nye terrassedøre skal laves af, har du i princippet tre forskellige muligheder. Du kan vælge at få dine terrassedøre lavet med en træramme. Det er smukt, men en smule upraktisk, da træet med jævne mellemrum skal males, for ikke at blive ødelagt af vind og vejr.

Et alternativ er at få lavet rammen i en blanding af træ og aluminium. Så får du træet indvendig og aluminium udvendigt. Aluminium skal ikke på samme måde vedligeholdes og kan bedre modstå vejret. Det skal heller ikke males blot have lidt smørrelse og en klud så de forbliver rene. Du kan også vælge en ramme af ren aluminium.