advertorial

Der er ikke noget som tyve frygter mere end lys. Derfor giver det god mening at sørge for at din bolig er godt oplyst, så det er svært at gemme sig. Det har den ekstra fordel, at det er rare at komme hjem og du kan finde nøglehullet. Du kan se flere eksempler på døre med sidelys på klarwindows.co.uk.

Ved siden af at få lys ved dine døre, kan du vælge at få sat lys op ved din garage, ved din postkasse og andre steder i din have. Det er en god og nem måde at vise nye gæster, hvilken vej de skal tage, når de kommer på besøg. Du skal dog være opmærksom på at det skal være lys der er egnet til at være udendørs. 

Skal du have lavet lys udendørs, er det vigtigt at du får det lavet af en autoriseret elektriker. 

dør

Nyt visuelt udtryk

Skal du have en eller flere døre udskiftet, kan du med fordel samtidig overveje om dine døre skal have et andet visuelt udtryk end det nuværende. Det kan både være at du vil have en dør, der ser anderledes ud end den nuværende. Det kan være størrelsen og det kan være at du gerne vil have et glas i, så du får mere lys ind i din entre eller stue. Det er også værd at overveje, at få sat et fastkarmvindue ind ved siden af og/eller oppe over dine døre. Det giver mere lys. 

Du kan også samtidig overveje om du skal vende dørene om, så de vender ud af i stedet for ud af. Det har den fordel at du får mere plads indvendigt. Hvilke er en fordel hvis din entre og stue er lille. Her er det dog vigtigt at du husker at få undersøgt om dørene kan åbne ud af, uden at ramme taget eller tagrenden.