Det mest almindelige at lave i en solvogn er nok at dase den og slappe af, om det så er derhjemme i haven, nede på stranden, på ens altan eller ude i et fællesareal.

Måske har ens boligforening skovlet sammen til et par solvogne, så man kan være flere om at ligge ved siden af hinanden, så det bliver en tradition i de varme måneder og dage, at man lige mødes efter arbejde og slænger sig i disse og taler om, hvad der rør sig på arbejdet og privat.

Møderne i ens boligforening kan måske endda holdes i disse omgivelser med solvogne, selvom det kan være svært at holde koncentrationen, hvis solen skinner ned på en, og man bliver døsig. Men så kan man jo sætte sig flere ved siden af hinanden på dem.

Det er trods alt bedre at være udenfor at holde den slags møder end at sidde på irriterende stole indenfor, hvor der virkelig lummert. Frisk loft til hovedet kan gøre, man undgår migræne og er mere opmærksom.

Men ellers kan man også bare trække en parsol frem, hinde en hynde til solvognen, få et lille bord ud ved siden af en med en forfriskning, hvor man så også har en snack med og måske en god bog, som man kan slappe af med.

Det er jo hyggeligt at ligge derude og lytte til naturen og de andre lyde omkring en, men hvis man bor i byen og gerne vil helt ind i forestillingen om at være ude i naturen, så kan man jo lytte til en e-bog om naturen, man kan sætte musik i ørene, eller man kan sætte nogle planter op ved siden af en.

Når man ligger ned og kigger halvt op, så man kun ser toppene af planterne, så kan man sagtens forestille sig, at man er ude i en skov.