Står du for at skulle afholde en af livets store fester – for eksempel konfirmation, studentergilde, bryllup eller rund fødselsdag – og mangler du i den anledning et sted at fejre det? Så bør du vælge festlokaler hvor der er plads og mulighed for god forplejning.

Der er ingen grund til at spare på lokalerne hvis festen skal være absolut magisk. Og hvis der virkelig skal festes igennem med manér bør du vælge lokationen med omhu.

Hvis festen skal afholdes i det midtsjællandske, måske af hensyn til gæsterne, kan du med fordel vælge Sonnerupgaard Gods. Sonnerupgaard Gods er et af de smukkeste gamle godser på hele Sjælland. Med sin beliggenhed midt i Skjoldungernes Land og sin historiske arkitektur er det som at træde ind i en tidslomme når man besøger Sonnerupgaard Gods.

Sonnerupgaard Gods kan præsentere et bredt udvalg af lækre selskabslokaler som kan udformes og oppyntes efter lige nøjagtig dine ønsker. Sonnerupgaard Gods forestår gerne forplejning gennem hele aftenen, fra velkomstdrink til bar. Og skulle du have overnattende gæster kan disse indlogeres på et af de mange flotte værelser på Sonnerupgaard Gods.

Spændende ferie muligheder på Sonnerupgaard Gods

Har du forelsket dig i de smukke midtsjællandske landskaber burde du overveje at afholde din næste miniferie eller forlængede weekend på Sonnerupgaard Gods.

Du kan vælge mellem Sonnerupgaard Gods Bed & Breakfast eller en hyggelig omgang glamping ude i den frie natur. Der er masser at kigge på i nærheden, for eksempel Vikingeskibs Museet i Roskilde og Sagnlandet Lejre – tidligere kendt som Arkæologisk Forsøgscenter Lejre – i Lejre som ligger tæt på Sonnerupgaard Gods.

I kan nyde naturen under næsten åben himmel i et af de skønne glamping telte, eller I kan tilbringe natten i de adelige gemakker på selve godset. Med i prisen hører en let morgenmad.

Du kan læse mere om Sonnerupgaard Gods og booke værelser, selskabslokaler eller glamping online på sonnerupgaard.dk