editorial

Hvis man skal bruge noget emballage til for eksempel en pakke, som man skal sende, så vil man gerne gøre det meget markant, hvordan den skal vende.

For det er jo ikke kun en selv, der skal tage sig af den pakke på den rejse, som den skal ud på, så man vil gerne være helt sikker på, at det giver sig selv for andre, hvordan man skal behandle den her pakke.

Da man ikke kan være sikker på, at alle undervejs på denne tur kan dansk, må man hellere skrive det på engelsk, og er man ikke god til at læse, så kan man gøre det tydeligt med piktogrammer.

Nogle gange kan man endda være heldig at finde noget emballage, som der allerede er lavet til forsendelser, og hvor det passer med det, som man skal sende.

Ellers kan man lige proppe noget ned i pakkeemballagen, så genstanden eller genstandene deri hverken ligger for løse eller alt for stramt.

Emballage

Send tydelige signaler med den her emballage

Desuden ved man også, at der er travlt på sådan nogle pakkestationer med videre, så man skal tydeligt kunne afkode din pakke via emballagen og gerne hurtigt, så der ingen tvivl er om, hvordan den skal behandles og vendes.

Måske er det egentlig ikke så skrøbeligt, det man har i pakken, men man vil gerne være sikker på, at folkene undervejs vil tage sig godt af pakken.

Dog skal man huske på, at der nok er mange andre, som der gør det samme, og når man ser så mange pakker, man skal være “forsigtig” med, så bliver man måske lidt immun overfor det.

Men det kan trods alt være, at det gør, at ens pakke ikke kommer til at ligge nederst i bunken og blive mast.

Så har man i hvert fald gjort sit for, at pakken bliver behandlet godt.