advertorial

Har du som bygherre brug for en dygtig og pålidelig entreprenør i Hirtshals eller omegn til hjælp med dit bygge eller anlægs projekt? Så kan du med fordel læse med her.

Vælg den rette entreprenør

Når du står for at skulle vælge den entreprenør som skal forestå for eksempel kloakering, belægning, fundament eller jord og beton arbejdet i forbindelse med dit byggeri bør du vælge en entreprenør med erfaring og ekspertise inden for dette område. Og skal dit projekt udføres i eller i omegnen af Hirtshals kan du med fordel tage kontakt til HMU A/S.

Hvem er HMU A/S?

HMU A/S er en entreprenør virksomhed som beskæftiger sig med alt hvad der vedrører arbejde inden for bygge og anlægs området.

Siden 1991 har Jan-Iver Christiansen, som grundlagde virksomheden, drevet HMU A/S frem mod den succes virksomheden er i dag. I 2005 indtrådte Claus Roden Jensen som daglig leder og partner i HMU A/S. Og siden har HMU A/S fortsat sin positive udvikling. Den dag i dag tilbyder HMU A/S rådgivning og hjælp til det praktisk arbejde forbundet med entrepriser og større bygge og anlægs projekter.

HMU A/S har til huse centralt i Hirtshals, nærmere betegnet på Dalsagervej, hvor virksomheden er etableret med eget smede værksted, tømrer og snedker værksted samt administration. På adressen finder du også HMU A/S’ eget betonblande anlæg og en genbrugsplads til modtagelse af asfalt og beton affald.

Hos HMU A/S finder du omtrent halvtreds dygtige og kompetente medarbejdere med stor erfaring inden for området. Mange af medarbejderne har været hos HMU A/S siden firmaets grundlæggelse i 1991. HMU A/S har således mange kompetencer at trække på, og vil kunne hjælpe dig med din entreprenør opgave uanset dennes størrelse, omfang og type.

Du kan kontakte HMU A/S for et uforpligtende tilbud på entreprise via hjemmesiden hmu.dk.