advertorial

Som bolig ejer er det en god idé at have kontakt til et kompetent VVS firma i lokal området. I det følgende kan du læse lidt om hvad du kan bruge din VVS’er til.

Få hjælp til renoveringen hos din lokale VVS mand

En af VVS’erens hoved opgaver i privat regi er at hjælpe bolig ejere med at sætte køkkener og badeværelser i stand. Her er der nemlig masser af VVS installationer som med stor sandsynlighed skal håndteres. Og denne type arbejde må man ikke selv foretage som lægperson.

Skal der for eksempel flyttes et afløb i forbindelse med anlæggelse af bruseniche er det således en autoriseret VVS installatør der skal ind over projektet. Det samme gælder hvis du skal have monteret et nyt toilet, eller opsat en jacuzzi. Og er det køkkenet som skal opgraderes skal VVS’eren på banen når en gasledning skal sløjfes eller omlægges, eller der skal etableres et dræn til din opvaskemaskine.

Det er altid klogt at få VVS’eren ind over renoverings projektet så tidligt som muligt. På den måde kan installationerne planlægges på mest hensigtsmæssig vis. Din VVS mand kan rådgive dig omkring rørføringen således at denne bliver både tidssvarende og fremtidssikker. Og så får du installationer som kan holde i mange år.

Lad VVS’eren tage sig af akut opståede problemer

Hvis et vandrør pludselig springer læk er det meget vigtigt at der bliver taget hånd om dette problem så hurtigt som muligt. Du bør derfor vælge et VVS firma som opererer med døgn service, og som har til huse tæt på din bopæl. Så er du nemlig sikret kort reaktionstid og hurtig udrykning. Og dermed vil der være bedre mulighed for at begrænse skadernes omfang.

Du kan få den bedste hjælp til VVS i Skanderborg området hos Harald Røgen & Sønner ApS – læs mere på https://www.rogen.dk/vvs.aspx.