Obama og drotten

Skrevet af Dan, Tor, 2009-04-02 13:49

Obama, Elisabeth og ægtefællerObama, Elisabeth og ægtefællerBarack Obama har været på besøg hos dronning Elisabeth af England og med sig bragte han traditionen tro en gave fra sit fjerne hjemland. Det blev en iPod udstyret med film (visende Hendes Majestæt herself) og diverse Broadway-slagere. Hun beærede ham med et billede af sig selv og gemalen i sølvramme.

Dronningen holder sig ikke overraskende til de etablerede former at gøre tingene på (og slipper for fornyelse). Obama sit lands ypperste guld, røgelse og myrra. Det kan man vel godt læse noget ud af.

Politiken skriver, at Obama gav premierminister Gordon Brown et sæt DVD’er, som bare ikke kan afspilles på en britisk player. Hvis det er rigtigt, at DMR rettigheder kommer i vejen for den kulturelle gave mellem disse brodernationer, så kan man vel også godt læse noget ud af den gave.

Mon ikke Apple’s marketingafdeling er lykkelige (igen igen). Alle danske medier og sikkert de fleste verden over, omtaler gaven … selvfølgelig også Blog by Blog.

 
     
Blog by Blog