Man tror det er løgn

Skrevet af Dan, Tor, 2008-06-05 13:11

Grundlæggeren af OLPC-projektet om billige computere til alverdens børn, den ret geniale Nicolas Negroponte, holdt i 1984 et foredrag om fremtidens computere, som giver forbløffende indsigt i mandens tankegang, hvad man vidste allerede for 24 år siden og ikke mindst visionen om indlæring via computere. Visionen om brugen af computere til indlæring er ikke ny – blot nu teknisk gennemførlig. I de år var musen og Maccen den hotte nyhed.

Gå til TED-talk via dette link.

Læsere, der kender til vort nu afsluttede Yak-Yak projekt, bør med stor opmærksomhed lytte ca. 15:40 minutter inde i det facinerende foredrag. Negroponte kommer med nogle ganske forbløffende (for os ikke overraskende) perspektiver på læsning og indlæring via computer.

 
     
Blog by Blog